Rántott karfiol, előpárolva?
Korán reggel kell rántottkarfiolt készítenem,és nem tudom, hogy jó lenne-e előpárolni 1-2 percig.Nagyon kell sietnem azért is kérdezem, hogy ezzel előbbre lennék-e. Esetleg még ma este, hogy reggel azonnal tudnám panírozni.
vagy előtte mikrózzam 1-2 percig ?
Kérem segítsetek.
Úgy már próbáltam, de elázott a panír reggelre, és lemászott a karfiolról.
Az előpuhítás érdekelne igazán, mert nyersen nehéz panírozni, és lassan sül át.
Nem lennél előrébb, gusztustalan vizes állagú lenne az egész.
Őszintén szólva én inkább azt tanácsolnám, hogy ha ennyire sietsz ne rántottat készíts, hanem párold vagy pirítsd meg egy kevés fűszeres vajon, az gyorsabban megy, ráadásul ott előfőzheted kicsit ha nagyon akarod. Nem csak egészségesebb lesz olaj nélkül és kevesebb vitamin sül ki belőle, de könnyebb étel is a gyomrodnak.
Nagyon aranyos vagy, de nem nekem lesz, hanem viszem rántotthússal együtt családtagoknak. Csakhogy az egyik nem eszik húst, de szeretném meglepni a rántott karfiollal.
a rántott zöldségeket nagyon szereti, de gombát már nem kaptam délelőtt a zöldségesnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!