Rántott karfiol honnan tudom hogy romlott?
Figyelt kérdés
Étteremben ebédeltem ma és rántott karfiolt kértem.nagyon frissnek és roppanósnak tűnt(szerintem mirelit volt.először fel sem tűnt csak amikor már a felénél tartottam az evésnél,hogy mintha savanykás lett volna a szaga meg az íze,Az lehet?És ha az volt lehet tőle bajom?2014. júl. 27. 18:58
1/5 anonim válasza:
Bajod nem lehet, de írd le az étterem nevét, hogy tudjuk hova ne menjünk.
3/5 anonim válasza:
nem biztos hogy romlott
vettem nem is egyszer olyat, amelyiknek keserű, savanykás íze volt( én rántottam frissen)
ha romlott volt, talán egy fél órás hasmenés vagy hányás
4/5 anonim válasza:
Kedves 1!
Akkor sokáig lehetne sorolni az éttermeket! (Férjem szakács, sok "csodát" látott már, és még senki nem halt meg ételmérgezésben...)
5/5 anonim válasza:
Én is vettem már friss karfiolt, ami kirántva fura ízű, tényleg egy kicsit savanykás volt.A tartármártás elnyomta, így nem volt vészes, és semmi bajunk nem is lett tőle.
Lehet tényleg, hogy maga a karfiol nem egy ízletes fajta, amit kifogunk.
Ja és volt, hogy levesnél is éreztem, ezt a savanykás ízt, magában a karfiolban, de pl a férjem nem érezte.
Szóval talány marad :)
Remélem Neked sem lett semmi bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!