Rántott karfiol készítése?
Figyelt kérdés
A karfiolt főzés előtt vagy után kell darabjaira szedni?2010. okt. 23. 09:29
2/9 A kérdező kommentje:
köszi :)
és a hideg vízbe kell beletenni vagy mikor már fő?
2010. okt. 23. 09:35
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Teheted a hideg vízbe nyugodtan. :)
5/9 anonim válasza:
Egy trükk a profitól,nem kell megfőzni, ha kis lángod sütöd megpuhul ugyanúgy,mint bármi már, cserébe megmarad a finom íze és több vitaminja.
6/9 anonim válasza:
Ha kis lángon sütöd lehet hogy megpuhul, de annyi olajat felszív, hogy tocsogni fog.Én is előfőzöm, de csak pár percig.
7/9 anonim válasza:
Karfiol- puffancsokat szoktam csinálni, nem olyan macerás.
Megfőzöm a karfiolt, összetöröm, beleteszem a rántani való anyagokat / tojás,liszt,zsemlemorzsa/. Olyan lágy masszát készítek. Kiskanállal ojajba beleszaggatom. Így is finom és gyors.
8/9 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 13:42
Nem tudom, honnan veszed ezt, egyáltalán nem szív fel olajat, sőt!Forró olajba kell rakni , ennyi.Még anyósomék, akik szintén előtte megfőzték, ők is így csinálják most már,pedig szakács a csaj.
9/9 anonim válasza:
Egy idő óta én sem főzöm meg, mert úgy gondoltam, ha a hús átsül, akkor a karfiol pláne. És van egy kis trükköm is: a tojásba teszem a sót, így pl. a hús sem enged vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!