Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Málna, vagy eperlekvár miként...

Málna, vagy eperlekvár miként őrzi meg természetes piros színét készítése során?

Figyelt kérdés
Nekem mindíg elbarnásodik,csúnya lesz,de az íze jó.
2009. szept. 23. 08:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát ételszínezékkel biztosan lehet, de inkább legyen csúnya a színe és finom, mint, hogy beletegyél mindenféle mű dolgot.
2009. szept. 23. 09:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim válasza:
én úgy tudom a citromlé az ami visszahozza a szinét a gyümölcsöknek, de valaki erősitsen meg
2009. szept. 24. 16:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél bele kevés feketeribizli-levet, az tartósan piros marad. (A citromsav/citromlé csak savanyúvá teszi, de rövid idö múlva ugyanugy bebarnul a lekvár.)
2009. szept. 24. 17:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Mielott tenned oda foni, szord meg keves citromsoval.
2009. szept. 25. 10:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!