A lidlbe kapható fagyasztott karfiol jó? Levesnek v akár rántva? Ki kell olvasztani? Nem vettem még így nem tom
Figyelt kérdés
2015. márc. 4. 23:35
1/6 anonim válasza:
Levesnek még talán jó lehet, de rántani nem igazán.
2/6 anonim válasza:
De, lehet rántani is, csak nem szabad elötte kilvasztani, hanem fagyosan panírozni és azonnal sütni. de fogyelni kell, mert kicsit lassabban sül át, mint ha frissen vetteg volna.
3/6 anonim válasza:
A 2. -nak igaza van. Bár én félig ki szoktam olvasztani panírozás előtt, de nem teljesen!
4/6 anonim válasza:
A fagyasztott zöldséget sosem kell kiolvasztani.
Forró vízbe, vagy forró zsiradékba, fagyottan kell beletenni.
5/6 anonim válasza:
Rántott karfiol, Hozzávalók:
60 dkg mirelit karfiol,
2 dl olaj,
10 dkg liszt,
15 dkg zsemlemorzsa,
2 tojás,
só.
Rántott karfiol elkészítése:
A karfiolt sós vízben megfőzzük, amikor megfőtt, szűrőn vagy szitán lecsöpögtetjük, és lehűtjük. Azután rózsáira szedjük, lisztben megforgatjuk, majd az elkevert tojásba mártjuk, ezután pedig zsemlemorzsában forgatjuk meg. Forró bő zsírban vagy olajban megsütjük.
6/6 anonim válasza:
5-ös: ha a karfiolt elöre megfözöd, akkor egy pép lesz a panírban! Teljesen fölösleges, sokkal finomabb, ha nyersen megsózod, panírozod és úgy sütöd, így normális eredményt kapsz, nem pedig agyonfözött, íztelem masszát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!