Mit készíthetek fagyasztott cukkiniből?
Figyelt kérdés
Van szeletelt fagyasztott cukkinim a mélyhűtőben, nem tudom, hogy a rántott cukkinin kívül mit lehetne belőle készíteni?
És a rántott cukkinit ilyen formában sütőben lehet sütni? Nem ázik át?
2015. febr. 12. 14:56
1/5 anonim válasza:
Szeletelve sosem teszek el (csak panírozva), mert az csak grill zöldségbe jó legfeljebb. Annyira összepunnyad kiengedés után, hogy még panírozni sem lehet.
Reszelve viszont jó főzeléknek, cukkinifasírtnak pl.
2/5 anonim válasza:
Én mostanában a mézes-mustáros csirkét szoktam úgy készíteni, hogy a hús 2/3-át cukkinivel és répával helyettesítem. Valami isteni. A cukkinit kis kockákra vágom (ha neked szeletelve van, akkor vágd a szeleteket 4-be) a répát pedig gyufaszál vastagságúra szoktam vágni.
3/5 A kérdező kommentje:
Amikor panírozom, nem engedem teljesen kiolvadni a cukkinit, csak annyira, hogy szét lehessen szedni. Kérdés, hogy így sütőben is megsül-e úgy, mint olajban?!
2015. febr. 13. 12:11
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet 2-es válaszoló! :) Ki fogom próbálni!
2015. febr. 13. 12:11
5/5 anonim válasza:
Szoktam rendszeresen lefagyasztani szeletelve, mert rakott krumplihoz szoktam rakni fele-fele arányban a cukkiniből. Ugyanúgy csinálom, mint a sima rakott krumplit, csak kiolvasztom mikróban a cukkinit, lecsepegtetem, és egy réteg krumpli helyett berakom középre. Nagyon finom lesz, szaftossá teszi az ételt, nem túl karakteres ízű, a család szereti, pedig nem nagy zöldségfalók.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!