Timaja kérdése:
Fagyasztott hekket ki kell olvasztani lisztbeforgatas előtt? Vagy fagyott allapotban hempergetem es utana lassan sutom? Hogyan nem azik el es tocsog az olajtol?
Figyelt kérdés
2015. jan. 31. 07:36
1/1 anonim válasza:
Mindenképpen olvaszd ki, csepegtesd le jó alaposan, enyhém meg is nyomkodhatod, és tapírtörlővel is leitathatod.
Aztán sózd be, és amit a sótól enged lé, azt is öntsd le róla.
Az a rengeteg víz mind az olajba folyna bele, iszonyatosan sercegne, habzana, futna az olaj, és a panír leázna, lefőne a halról!
Ha csak sima liszt, az is leázna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!