Olyan ételek amik lefagyaszthatóak? Külföldi munka miatt.
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek milyen ételek vannak amik esetleg lefagyaszthatóak? Olyanokra gondolok pl: brokkolis tejszínes csirke, vagy borsós hús, pörkölt.
Csak változatosság miatt kérdezem. Van egy ismerősöm aki három hetente jár haza és neki szeretnék főzni, hogy ne mindig ugyan azt egye. Köszönöm a válaszokat :)
A főzelékeken kívül szerintem minden fagyasztható.
Na jó, a krumpli és a rizs nem.
A rizs is fagyasztható és a tészták is, ha nem főzöd túl.
Én mindent lefagyasztok, még a leveseket is-. A főzeléket is le lehet fagyasztani, csak fel kell forralni amikor kienged.
Mindent le lehet fagyasztani, kivetel nelkul, pusztan a felmelegitesnel kell figyelni, nem mindegy hany watton csinalod. Kesz pekarut pl.eleg csak szobahon kiengedni. Volt, hogy az etelfutartol rendelt vegyes koretes etelt tettem bontatlanul a fagyasztoba, rizs-krumpli-zoldegkoret,majd mikroban keszre
melegitettem. Hibatlan volt.
Nehany otlet:
Paprikas krumpli
Babgulyas
Szekelykaposzta
Paradicsomos husgomboc
Rantott sajt, hus
Derelye
Stefania vagdalt
Pogacsa
Brassoi
Stroganoff
Vadas
Rakott kelkaposzta/ rakott zoldbab/ rakott karfiol/ rakott cukkini/rakott padlizsan/ rakott brokkoli/ rakott krumpli
Hurka-kolbasz
Halaszle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!