Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel szoktűtok fűszerezni,...

Mivel szoktűtok fűszerezni, ízletesebbé tenni a rántott húst?

Figyelt kérdés
Csirkemellet sütöttem párizsias panírban. A tojásba kevertem egy kevés sót. Utólag sóztam és borsoztam, mert túlságosan natúr lett, kissé ízetlen.

2015. jún. 2. 15:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
89%

- alap: só, bors

- ezen kívül kakukkfű, de inkább sok-sok majoránna

- néha fokhagymát török a lisztbe/vagy kenek rá

- mustár, citromlé

- curry, kurkuma


Mikor mihez van kedvem. :)

2015. jún. 2. 19:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:

Lehet venni előre ízesített panírmorzsát. Én abba szoktam.

Beforgatom lisztbe,aztán tojás, és úgy a panírmorzsa. (Szoktam zöldfüszereset venni,csípőset,borsos-mustárost)

2017. febr. 27. 17:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:
Off:) Bocs, de hol lehet kapni ilyesmiket, mert még sehol nem láttam ?
2017. febr. 27. 18:49
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!