Mivel szoktűtok fűszerezni, ízletesebbé tenni a rántott húst?
Figyelt kérdés
Csirkemellet sütöttem párizsias panírban. A tojásba kevertem egy kevés sót. Utólag sóztam és borsoztam, mert túlságosan natúr lett, kissé ízetlen.2015. jún. 2. 15:46
11/13 anonim válasza:
- alap: só, bors
- ezen kívül kakukkfű, de inkább sok-sok majoránna
- néha fokhagymát török a lisztbe/vagy kenek rá
- mustár, citromlé
- curry, kurkuma
Mikor mihez van kedvem. :)
12/13 anonim válasza:
Lehet venni előre ízesített panírmorzsát. Én abba szoktam.
Beforgatom lisztbe,aztán tojás, és úgy a panírmorzsa. (Szoktam zöldfüszereset venni,csípőset,borsos-mustárost)
13/13 anonim válasza:
Off:) Bocs, de hol lehet kapni ilyesmiket, mert még sehol nem láttam ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!