Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A rántott patiszont mivel...

A rántott patiszont mivel tehetném ízletesebbé?

Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 15:47
 1/7 anonim ***** válasza:
sóval.. bocs. szóval tartármártás, fokhagymás tejföl.
2011. júl. 26. 15:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim válasza:
én általában delikátot szórok ra panírozás előtt, vagy sót és borst:)
2011. júl. 26. 15:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

amikor "besózod" ne sót hanem grillfüszert tegyél rá hagyd állni és rántsd ki

:)

2011. júl. 26. 15:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim válasza:

En sutes untan retegenkent fokhagymat reszelek ra! majd le fedem, hogy atjarja a fokhagyma jol!

Isteni!

2011. júl. 26. 15:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:

a felvert tojásba tegyél tejfölt, habverővel keverd csomómentesre, és tegyél bele finomra vágott kaprot.

aztán rendesen panírozd. a panír puha, és ízletes lesz.

persze a besózás az alap, de jobb, ha leitatod a levet egy papírtörlővel.

2011. júl. 26. 16:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
még úgy is nagyon finom, ha forró kirántott szeleteket megszórod sajttal, főleg, ha füstölt sajttal. ráolvad és valami isteni.
2011. júl. 26. 16:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Majonézzel szoktuk enni +rizs, és isteni.. nyami
2011. júl. 27. 13:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!