A rántott patiszont mivel tehetném ízletesebbé?
Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 15:47
1/7 anonim válasza:
sóval.. bocs. szóval tartármártás, fokhagymás tejföl.
2/7 anonim válasza:
én általában delikátot szórok ra panírozás előtt, vagy sót és borst:)
3/7 anonim válasza:
amikor "besózod" ne sót hanem grillfüszert tegyél rá hagyd állni és rántsd ki
:)
4/7 anonim válasza:
En sutes untan retegenkent fokhagymat reszelek ra! majd le fedem, hogy atjarja a fokhagyma jol!
Isteni!
5/7 anonim válasza:
a felvert tojásba tegyél tejfölt, habverővel keverd csomómentesre, és tegyél bele finomra vágott kaprot.
aztán rendesen panírozd. a panír puha, és ízletes lesz.
persze a besózás az alap, de jobb, ha leitatod a levet egy papírtörlővel.
6/7 anonim válasza:
még úgy is nagyon finom, ha forró kirántott szeleteket megszórod sajttal, főleg, ha füstölt sajttal. ráolvad és valami isteni.
7/7 anonim válasza:
Majonézzel szoktuk enni +rizs, és isteni.. nyami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!