Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan tudom a cukkinit, vagy...

Hogyan tudom a cukkinit, vagy a patiszont télire eltenni, fagyasztás nélkül?

Figyelt kérdés

Gondoltam arra pl., hogy 5 l-es üvegbe, sóval rétegezve rakom el, mint az uborkát salátának. Az uborka legalábbis jó így, friss marad, nem lesz plöttyedt, csak ki kell áztatni.

Szerintetek lehet ilyet a cukkinivel is? Vagy a patiszonnal?


2010. aug. 18. 12:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Próbáld ki ezeket igaz én még nem próbáltam de a kedvenc oldalamról van és biztos jók lehetnek.

[link]

[link]

2010. aug. 18. 15:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat.

A patiszonos receptet ismerem. A gond csak az, hogy az én patiszonjaim jó nagyok, igazából tölteni valók. Télen is szeretném tölteni majd, azért szeretném eltenni.

A cukkinit pedig rántva szeretjük nagyon, azért szeretném valahogy eltenni, fagyasztás nélkül. Meg lehet enni fagyasztva is, de azért nem az igazi. A link alatt található receptet azért kipróbálom, elég szimpatikus.

Lehet, hogy kipróbálom sóban is, és egyszer majd megírom, hogy mit tapasztaltam.

Ha valakinek van még ötlete, szívesen fogadom.

2010. aug. 19. 06:45
 3/3 anonim ***** válasza:
ezt kiprobálom.
2010. aug. 24. 16:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!