Hogyan tudom a cukkinit, vagy a patiszont télire eltenni, fagyasztás nélkül?
Gondoltam arra pl., hogy 5 l-es üvegbe, sóval rétegezve rakom el, mint az uborkát salátának. Az uborka legalábbis jó így, friss marad, nem lesz plöttyedt, csak ki kell áztatni.
Szerintetek lehet ilyet a cukkinivel is? Vagy a patiszonnal?
Köszönöm a válaszodat.
A patiszonos receptet ismerem. A gond csak az, hogy az én patiszonjaim jó nagyok, igazából tölteni valók. Télen is szeretném tölteni majd, azért szeretném eltenni.
A cukkinit pedig rántva szeretjük nagyon, azért szeretném valahogy eltenni, fagyasztás nélkül. Meg lehet enni fagyasztva is, de azért nem az igazi. A link alatt található receptet azért kipróbálom, elég szimpatikus.
Lehet, hogy kipróbálom sóban is, és egyszer majd megírom, hogy mit tapasztaltam.
Ha valakinek van még ötlete, szívesen fogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!