Hogyan lehet a patiszont télire elrakni?
Tavaly szeptemberben kaptam 2 cukkinit, beraktam a spájzba.
Az egyiket idén januárban, a másikat februárban ettük meg, hibátlan volt. Szerintem kár fagyasztani. A patiszon ugyanígy eláll.
Szia, a napokban olvastam valahol, hogy krémleveshez: felkarikázod és lobogó sós vízben 2 perc és mehet a fygba, ill lereszelve főzelékhez.
mihez szeretnéd?
Megmosni és hámozni ha kell. Főzeléknek legyalulni tésztareszelőn. Vagy, van olyan nokedli szaggatóm aminek a másik oldala mint a tökgyalu. Porciózni adagokra, és a fagyóba. Hiszen a boltba is kb így van a fagyasztott fajta..
Cukkini és amit rántani akarunk, az nem fog nagyon összeesni a felengedés után? Csak most fogok kísérletezni ezzel.
Vagy amit rántani akarok, azt forraljam 2 - 3 percig, gyors lehűtés és így kerüljön a fagyasztóba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!