Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Patiszont, cukkínit hogyan...

Patiszont, cukkínit hogyan szoktad elkészíteni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 19:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Pattiszont kizárólag rántva.

Cukkinit vagy rántom, vagy apró kockára vágva rántotta-alapnak készítem el.

2011. júl. 4. 19:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Rántva, cukkiniből pedig levest és cukkinikrémet is szoktam, próbáltam már rakott tésztában és sütöttem cukkinis pitét is. néha csak megpárolom köretnek répa és rizs mellé.
2011. júl. 4. 19:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Rántva, rakottan vagy párolva. esetleg krémlevesnek turmixolva.
2011. júl. 4. 19:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

patisszont rántva vagy , kockára vágva, megpárolva, pici ecetel, cukorral,kaporral köretnek.lehet joghurttal, tejföllel is dúsítani.

cukkinit is főleg rántva, de főzeléknek is szeretjük, úgyanúgy, mint a spárgatököt.

néha szoktam rizses-darálthússal a cukkinit tölteni, vagy lerakni, bőven tejfölözni és reszelt sajttal megszórni.

2011. júl. 4. 20:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

Ezt a cukkini fasírtot éppen ma este készítettem el, isteni finom:


[link]


(Sima liszttel csináltam)

2011. júl. 4. 23:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nagyon finomságnak hangzó dolgokat írtatok.:)

2011. júl. 5. 14:38

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!