Csirkefarhátból mit lehet főzni a levesen, pörköltön kívül?
Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 15:52
21/25 anonim válasza:
ÉN ezzel nem büszkélkednék, hogy a kutyának megveszitek a csirkefarhátat a jó minőségű kutyatáp helyett. Nem vagytok ti akkor ezek szerint annyira tehetősek.
22/25 anonim válasza:
Az utolsóval egyet értek az én kis kutyám prémium tápot eszik és mindene meg van nem várom el tőle h csonton éljen és az ha valaki néha süt egy kis farat nem biztos h a csóróság jele! nálunk régebben is a tesokközt ezért ment a "harc" a tyukpöriben utána már anya vett a tyukhoz pár db plusz farat:):) Bársütve jobban szeretem:):)
23/25 anonim válasza:
Szóval egyen mindenki inkább lókolbász. :) Pusztúljanak a lovak!
24/25 anonim válasza:
20 26 -nak
miért? tehetősnek kell lenni azért mert a kutyák 150 ft/kg -os kaját esznek!
de most komolyan csirkefarhát!na ne röhögtess!
többe kerül hozzá a hagyma meg a fűszerek,na mindegy!mindenki azt eszik amit akar!
25/25 anonim válasza:
20:26-osnak:
Te tudod, hogy mit tartalmaz a "jó minőségű kutyatáp"???
Imádott német juhászom 9,5!!! évesen ettől kapott májrákot és hagyott itt bennünket.Azóta én is csirke far-hátat főzök a mostani kutyámnak.( amellett, hogy alkalmanként magunknak is főzök belőle pl.levest.Mert szeretjük, finom.(nem a kutyáéból!DDD..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!