Csirkefarhátból mit lehet főzni a levesen, pörköltön kívül?
Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 15:52
1/25 anonim válasza:
Hát főzni nekem sem jut most eszembe más, de sütni szoktam finom májas töltelékkel betöltve még.
2/25 anonim válasza:
Csirkegulyásleves szabadon babbal, nokedlivel, zöldségekkel gazdagon.
3/25 anonim válasza:
Én jó alaposan meg szoktam sütni, úgy, hogy már a bordái is átsüljenek és azokat is meg szoktuk enni, mert szeretjük.
4/25 A kérdező kommentje:
Sütni még nem próbáltam, mert túl csontosnak találom, nem lehet egy jót beleharapni...:) De lehet,hogy mégis megpróbálom... Köszi.
2010. febr. 26. 16:08
5/25 anonim válasza:
Én is sütöm, de előtte fűszeres fokhagymás lében megpárolom. Nem kell nagyon megsütni! És a szafttal meglocsolhatod a körete, pl. a rizst, vagy kimártogathatod! A párom imádja!
6/25 anonim válasza:
Ha attól félsz, hogy sütéskor nagyon összeesik, süsd agyagedényben vagy a tepsire tegyél alufóliát sütéskor és csak az utolsó 10 percre vedd le róla, hogy épp megpiruljon a hús teteje.
7/25 anonim válasza:
mi A kutyáknak vesszük!
nem szoktunk ilyen sz@rokat főzni!
8/25 anonim válasza:
Mi is a kutyának vesszük, nem tudom miért ilyen alacsony az igényetek.
9/25 anonim válasza:
Mi nagyon szeretjük rántva,bármilyen körettel.
10/25 anonim válasza:
A két kutyásnak: Ha vicc, nagyon kretén vicc. Ha komoly, őszintén kívánom, kerüljetek olyan helyzetbe, amikor örülnétek a csirkefarhátnak, de nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!