Mit készíthetnék tyúkból - levesen, pörköltön kívül?
Figyelt kérdés
Darabolva van.2011. máj. 10. 14:27
1/7 anonim válasza:
Én csak megfőzném pörköltnek, és ha puha - kicsontoznám. Ebből lenne egy isteni hortobágyi palacsinta. Vagy füszeresen puhára sütném fólia alatt tepsiben. Esetleg gombás bakonyi szósszal leönteném, és tésztákkal tálalnám.
2/7 anonim válasza:
A csontosából (far, hát, nyaka, szárnya) rizseshúst, vagy pirított tarhonyával főzném össze.
A comb, mellehúsa: vagy bőre alá töltve és sütve, vagy csak önmagában (sütőzacskóban) sütve valami "vastagabb" körettel, de jó akármilyen főzelék mellé is.
3/7 anonim válasza:
Már bocs kedves Második. Piritott tarhonya fővési ideje kb 15 perc. Ha összefőzöd a tyukkal, akkor kell kb 2-3 óra is. Milyen lesz a végére a tarhonya?
4/7 A kérdező kommentje:
Külön-külön megfőzi, aztán a végén pár percig együtt főzi - én így értelmezem.
2011. máj. 10. 16:01
5/7 anonim válasza:
Második vagyok: Jól érted kedves kérdező, én is így gondoltam, ahogy írod. (Látom, nem vagy kezdő szakács :))
6/7 anonim válasza:
ha sikerül puhára sütni, vadasmártással és zsemlegombóccal vagy krokettel is finom.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2011. máj. 11. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!