Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkefarhátból mit lehet...

Csirkefarhátból mit lehet főzni a levesen, pörköltön kívül?

Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 15:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

kicsit megfőződ (előfőzöd)

Lefejted róla a húst és azt megsütöd. Ehhez aztán lehet önteni az előre gyártott önteteket. De gondolom nem szórakozásából esztek csirkefarhátat.

Szóval házilag is gyárthatsz pl. egy mustáros alapú szószt.

2010. febr. 26. 16:55
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Mi is szoktuk sütni és akkor rizzsel, főtt krumplival esszük. Levest is ebből főzünk általában és pörköltnek is szoktuk készíteni.

Nem tudom, miért kell leszólni ezt a kaját, nagyon finom szerintem és aki nem teheti meg, hogy libamájat zabál, mint a 16:29 és 16:40 -es válaszolók, annak az ára miatt is nagy kedvenc lehet!

2010. febr. 26. 16:58
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
A két kutyásnak üzenem hogy én megtehetném h ne ezt vegyem de még is imádom sütve bár csak a farr részét! Jó kis füszersó és hozzá törtburgonya! Nálam ez nagy kedvenc bár lehet túl kicsi az igényem:):)
2010. febr. 26. 17:24
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. nem azért veszem, mert nem telik másra, hanem egyszerűen szeretem. Fűszeresen, són szoktam megsütni, olyan lesz, mint a grillcsirke.
2010. febr. 26. 17:43
 15/25 A kérdező kommentje:
Ugyan,nem kell velük foglalkozni,annál jobban idegesíti az ilyeneket...
2010. febr. 26. 18:41
 16/25 A kérdező kommentje:
Köszi a jó ötleteket!
2010. febr. 26. 18:42
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Bár én is megtehetném, hogy más húst veszek, azonban én is nagyon szeretem, az egyik legízletesebb része a csirkének.Meg a szárnya. Próbáltad rizses húsnak elkészíteni? Kisebb darabokra vágd össze, csinálj egy őrölt paprika nélküli pörköltalapot, főzd bele a pipihusit,esetleg egy kis zöldséget (kockázott sárgarépát,zöldborsót,krumplit,gombát, ami van)ízesítsd be és főzz bele rizst, annyit, hogy ne legyen nagyon száraz. isteni finom!
2010. febr. 26. 18:44
 18/25 anonim ***** válasza:
0%

Egyik kutyás vagyok.

Nem sok abban a csont egy kicsit? Ezzel együtt többe kerül a csont benne, mintha sima húst vennél.

Amúgy ha olyan helyzetbe kerülünk, hogy ezt kelljen enni, akkor előbb a kutyát esszük meg.

2010. febr. 26. 18:50
 19/25 anonim ***** válasza:
12%
Kutyacombot nem kóstotatok még? Kínában istenien készítik a bernáthegyi combot, egy kis rizssel.
2010. febr. 26. 18:51
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Felteszem főni mint a pörköltet, csak több szaftot csinálok.Szelek hosszába krumplit, és amikor a hús már majdnem kész beleteszem, így főzöm készre.Én szeretem:))
2010. febr. 26. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!