Mit rontok el a sütésben?
Figyelt kérdés
A piskóta és a sima csokis süti tèsztája sütés közben csak közèpen pùposodik fel, a kèrge megreped és olyan lesz mint egy vulkán. Az elmùlt két alkalommal is így jártam pedig nem ugyanolyan összetevőjű tèsztát sütöttem. Azelőtt nem voltak gondok sütés közben.2015. ápr. 26. 16:05
1/6 anonim válasza:
Próbálj kísérletezni a hőfokkal :)
2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy régi gázsütő van aminek csak az alaplángjàn lehet sütni különben odaég.
2015. ápr. 26. 16:24
3/6 anonim válasza:
A sütőajtót támaszd ki résnyire, és a tésztaközepét sütés előtt egy késsel vágj bele hosszában.
4/6 anonim válasza:
Ha piskótát sütsz, egy kanál segítségével vagy kártyával a masszádat, szépen simítsd végig a formád szélére, így egyenletes lesz. A sütőajtót első 10-15 percben tilos kinyitni, mivel akkor összeesik.
Sok mindenre oda kell figyelni de csak próbálkozni kell.
(egy cukrász)
5/6 anonim válasza:
Fontos!
A lisztet mindig szitáld át, mielőtt a többihez hozzáadod!!!
És igen amit az utolsó mondott: egy spatula segítségével középről haladva húzd szépen "rá" a tepsi szélére a masszát körbe mindenhol. Ez segít hogy egyenletes legyen a tészta mikor sül.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat megprobalom így legközelebb :)
2015. ápr. 26. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!