Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért mállik szét a kiolvaszto...

Miért mállik szét a kiolvasztott pangasiusom? Mit rontok el?

Figyelt kérdés
Sajnos nem egyszer fordult elő, pedig a legtöbb mélyfagyasztott halas recept úgy kezdődik, hogy "olvaszd ki a pangasiust". Nekem miért nem sikerül soha? Egy kezelhetetlen, formátlan, ázott szivacsszerű massza lesz belőle mire kiolvad. El nem tudom képzelni ezt még hogy tudják a többiek lisztbe forgatni vagy serpenyőbe tenni? (Mármint fizikailag.) Én meg sem tudom fogni,maximum felkanalazni.

2015. jan. 21. 14:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem te rontod el, sajnos a pangasius borzasztó rossz minőségű hal.

Próbálj meg kevesebb halat enni, de akkor az jobb minosegu legyen! (Lazac stb)


En is próbáltam a pangasiust de a háromnegyede viz volt, es az ize is undorító. Eleg draga mulatság vizet venni es kiolvasztani.

2015. jan. 21. 14:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt nagyon lassan kell kiolvasztani legalább egy napig hűtőben, a fokozatosság a lényeg, másrészt a pangasius hal egy kalap sz.r :D válassz másik halfajtát, véleményem szerint ez a legrosszabb, én is jártam így azóta nem veszek pangasiust.
2015. jan. 21. 14:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! És milyen halat javasoltok ami kicsit olcsóbb mint a lazac?:)
2015. jan. 21. 15:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én legutóbb alaszkai tőkehalfilét vettem, az jó volt.
2015. jan. 21. 15:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Tokehal nagyon jo, akkor még pisztráng, ponty, vagy koktélrák.
2015. jan. 21. 18:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 bumbi02 ***** válasza:
100%

Rossz halat vettél.: ) A pangasius tényleg nem a legjobb hal.


Amúgy, kiolvasztásnál mindig előtte nap tedd át fagyasztóból a normál hűtőbe, és ott hagyd felengedni. Így viszonylag jó fog maradni.


Bár inkább ajánlom a tőkehalat, vagy a pisztrángot. :)

2015. jan. 21. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 Ügyet Lenke ***** válasza:
29%
ahogyan előttem is írták, az afrikai cápaharcsa egy nagy kaka...tőkehalfilé, süllőfilé, merluciusfilé mind finom, én a Lidlben szoktam venni, halrudat is, ott az is halfiléből van amit szoktam venni...
2015. jan. 22. 13:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert pangasius, és szar. Ha tudnád mivel etetik őket, nem vennél. Hasonló áron lehet normális halat is venni, de te tudod.
2015. jan. 22. 13:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!