Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lesz a kiolvasztott...

Miért lesz a kiolvasztott tengeri halból sütés után pép?

Figyelt kérdés
Vettem kétféle dobozos, mirelit tengeri halat. Karácsonykor nem tudtam megsütni, ma azonban az egyik dobozt szerettem volna ehetővé varázsolni. Kiolvasztás után bepaníroztam, beledobtam a forró olajba, átsütöttem, de a hat szelet közül négy ilyen nagyon pépes, ehetetlen, enyhén keserű valami lett. Mi ennek az oka?
2012. dec. 27. 20:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Rossz minőségű a hal. Én már nem is veszek ilyen fagyasztott filét, mert már kb. az ehetetlen kategória. Egybe már meg sem lehet sütni a legtöbbjét, mert tényleg ilyen pépes izé lesz.


Utoljára halboltban vettem, friss filét és ég és föld a különbség.

2012. dec. 27. 23:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Van egy tippem, miszerint pangasiust vettél. Az ehetetlen szemét. Olvass utána.
2012. dec. 28. 02:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!