Miért gyöngyözve kell főzni a húslevest?
Figyelt kérdés
Csak azért mert zavaros lesz vagy van más oka is?2015. márc. 1. 20:17
1/2 anonim válasza:
Hogy ne főjön szarrá. Azaz zavaros lesz.
Az alacsonyabb hőmérsékleten lassan és fokozatosan oldódnak ki az anyagok a hozzávalókból, így a végeredmény egy tiszta és ízletes leves lesz.
A különböző barna mártásokat is húsleves alapból készítik, majd 48 órát főzik alacsony hőmérsékleten, és ezt követően sűrítik össze mártássá.
2/2 anonim válasza:
Én valójában sokszor elrontom mert lusta vagyok figyelni, általában ha visszahűl jó lesz így is (csirke).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!