Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért gyöngyözve kell főzni a...

Miért gyöngyözve kell főzni a húslevest?

Figyelt kérdés
Csak azért mert zavaros lesz vagy van más oka is?

2015. márc. 1. 20:17
 1/2 anonim ***** válasza:
94%

Hogy ne főjön szarrá. Azaz zavaros lesz.


Az alacsonyabb hőmérsékleten lassan és fokozatosan oldódnak ki az anyagok a hozzávalókból, így a végeredmény egy tiszta és ízletes leves lesz.


A különböző barna mártásokat is húsleves alapból készítik, majd 48 órát főzik alacsony hőmérsékleten, és ezt követően sűrítik össze mártássá.

2015. márc. 1. 20:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Én valójában sokszor elrontom mert lusta vagyok figyelni, általában ha visszahűl jó lesz így is (csirke).
2015. márc. 1. 23:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!