Tokányt csináltam a múltkor, és maradt még ki csíkokra vágott hús. Mit tudnék belőle csinálni? Az Uncle Benst nem szeretem.
Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 11:04
2/9 anonim válasza:
szia! csinálj egy jó kis ragulevest belőle. vagy tedd föl pörköltnek, hozzá egy doboz babkonzerv, jó sűrű szaftja legyen.egy-két keménytojást is hozzávághatsz, jó csípősre csináld. így olyan sóletszerű egytálétel lesz.
3/9 anonim válasza:
Nem vagyok egy nagy szakács, de ezek jutottak eszembe (nem tudom jó-e a hús ezekhez): megsütöd, és gyros-pitába töltöd csíkokra vágott zöldségekkel (sárgarépa, káposzta, hagymák, amit akarsz), és joghurtos/kefíres mártással (apróra vágott hagymát, fokhagymát, kakukkfüvet, szurokfüvet, bazsalikomot, rozmaringot /vagy amilyen fűszereket szeretsz, és összeillenek/ teszel a joghurtba vagy kefírbe).
Ínyenc szendvicskrém (előtte vhogy meg kell sütni)
Remélem segített, jó főzést!
5/9 anonim válasza:
tárkonyos raguleves, babgulyás, rizseshús, tarhonyás hús, brassói pecsenye - húú de áhes lettem :)
6/9 anonim válasza:
Hagymát (póréhagymát) megpirítasz, rá a húst, szintén megpirítani, majd saját levében picit párolni. Só, bors. Hozzá gombát (szoktunk vargányát szárítani, én azt rakom hozzá, de bármi jó), aztán rakok hozzá fagyasztott zöldségeket (pl franciasalátának valót). Mikor majdnem kész, sajtot reszelek rá, majd tejjel felöntöm. Addig párolom, míg szaftos, de nem leves lesz. Nagyon finom!
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat és az ötleteket.
2010. febr. 10. 12:10
9/9 anonim válasza:
gyros,vagy süsd ki őket olajban tepsiben,és rozmaringozd,krumplivan vagy rizzsel isteniiii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!