Gomba puhára főzése, de hogyan? Sűtő?!
Figyelt kérdés
Tavalyi fagyasztott gombáról van szó, ami azt hoszem me volt lobbasztva és úgy volt lefagyasztva. A gond csak az, hogy annyira rágós akármennyit főzőm. A múltkor is a kuktába főztem vagy 3 órán keresztül, de nem volt akkor se rendesen megpuhulva. Most gondoltam, hogy fóliába a s ütőbe probáljam meg. Mit szóltok? Vagy valmi más ötlet amitől puhulna.2010. febr. 4. 08:20
11/14 anonim válasza:
hali, ne izélgessétek már, szerintem arra gondol, hogy nem volt blansírozva illetve leforrázva fagyasztás előtt.
12/14 anonim válasza:
Én mindig rakok el a fagyasztóba gombát. Megpucolva, darabolva (szeletelve), kevés olajon dinsztelve. Ha kihült, adagolom és irány a fagyasztó. Amikor előveszem, még fagyottan dobom a lábosba olajra, hagymára (levesnek, rántotta alá vagy pörköltnek, szósznak, stb), vagy a pizzára. Így sosem lesz gumis az állaga.
13/14 anonim válasza:
Szerintem meg úgy akarta írni,hogy "meg volt lobbasztva" ha megnézed,nekem úgy jön le,szóval nem nem volt hanem igen de micsinálva volt?
14/14 anonim válasza:
Valószinüöleg a bansirozást mondják azon a környéken igy.
Egyébként meg az összes fagyasztott zöldség- és gyümölcsfélére érvényes, hogy sose szabad kiolvasztani, mindig fagyottan kell beletenni az ételbe, akkor nem lesz semmilyen furcsa ize, és az állaga se romlik igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!