Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csicseriborsó főzése, ízesítés...

Csicseriborsó főzése, ízesítése? Főételt készítenék belőle.

Figyelt kérdés
Még sosem főztem csicseriborsót és most vettem egy zacskóval. Milyen ételeket lehet belőle készíteni,hogyan lehet ízesíteni? Beletettem kuktába, mert sima fazékban nem nagyon akar főni. Mennyi ideig kell "kuktázni"? Előre is köszönöm a válaszokat.
2010. júl. 25. 11:34
 1/2 anonim válasza:

Szia!

Csicseriborsót még én se készítettem,de úgy tudom hogy kuktában a "kuktahangtól" számítva 20-25 perc elég neki.

Én majd Falafel-t szeretnék csinálni belőle. Olyan,mint a fasítgolyó,csak hús nélkül :) Például itt egy recept: [link] De sok van még a neten. :)

2010. júl. 26. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

ha a recept engedi, csináld konzervből, sokkal hamarabb megleszel vele.

Indításnak egy csirkés recept:

[link]

2012. nov. 19. 22:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!