Van egy sült csirkecombom kicsontozva. Valami tésztás ételt készítenék belőle. Az alábbira gondoltam szerinted finom lehet?
szia! egy kis zsiradékon párolj meg egy kisebb fej hagymát, arra tegyél valamilyen zöldséget, gomba, kukorica, franciasalátaalap stb. ebbe tedd bele a csíkokra vágott sült husit, és együtt párold puhára. só, bors, esetleg egy kis majoranna.közben főzz ki hozzá tésztát. ha a ragu kész, egy tálban összekevered a tésztával a főtt tojásokkal és a tejföllel. a tejfölt ízesítheted egy kis majonézzel, mustárral.
az egészet tedd egy kikent tepsibe és süsd meg forró sütőben. ha van sajtod, azt feltétlenül reszelj rá.
Köszi az eddigi válaszokat. Mindenképpen gyors ételt csinálnék és sütőben nem sütném. Viszont eszembe jutott,hogy van egy kis gomba is otthon.
A következőt fogom csinálni:
egy kis hagymát megdinsztelek, rádobom a gombát összepárolom majd beleforgatom a husikát.
Köret: megfőzöm a tésztát és a tojásos tartár mártástba beleforgatom. Így gyakorlatilag az hideg tészta saláta lesz a husi mellé. Hmmmmmmm
jó lesz, amit összehozol, először én is tésztasalátát akartam írni, de arra gondoltam, hogy meleget akarsz enni:))
jó étvágyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!