Igazán finom sült húsit, hogy csináljátok?
Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 13:32
3/10 A kérdező kommentje:
szeletben.
Oldalas,bőrős comb,tarja.
2010. aug. 2. 13:56
4/10 anonim válasza:
oldalas: zsírban sütni, sütés előtti éjszaka sózni-borsozni-fokhagymázni...zsírt felhevíteni, húsik oldalát lepirítani, hogy kapjon egy kis színt, levenni a fokozatot a legalacsonyabbra, fél deci vizet aláönteni és lefedve készre sütni
5/10 anonim válasza:
bőrös húst - mindig sütőben
előző éjjel befűszerezni, szintén, só, bors, fokhagyma
sütőzacsiba bedobod, melléteszel, krumplit, némi hagymát, paradicsomot, és paprikát, pár fokhagymagerezdet...addig sütöd zacsiban, míg puha nem lesz...ha megpuhult akkor zacsit leszeded, megpirítod a bőrös részt (néha a saját levével meg kell locsolgatni (a sütőzacsiba lezárás előtt kis vizet kell tenni 1/2 dl vagy 1 dl sört
6/10 anonim válasza:
tarja...szokásos, só, bors, fokhagyma, éjjelre állni hagyni... másnap sütőmargarinban lepirítani az oldalait és kis vízzel felöntve, fedő alatt puhára sütni
ja a bőrös malaccombhoz, néhány ág rozmaring v. kakukkfű is jól megy
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm remélem nem rontom el.
2010. aug. 2. 14:17
8/10 anonim válasza:
ÉN annyival egészíteném ki, hogy tegyél alá karikázott hagymát! Isteni lesz tőle!
9/10 anonim válasza:
én meg annyiban, ha van zsírod, abban süsd, így lesz nagyon finnom pecsenyezsírod is.
10/10 anonim válasza:
Disznót CSAK zsírban szabad sütni,másban nem az igazi. A zsírozott tepsibe teszem az előző nap besózott,foghagymás húst. Teszek mellé borókabogyót, a malachoz 1-2 savanykás almát. Alá kevés vizet,és lefedve sütöm,amíg megpuhul. Akkor leveszem a fedőt,és pirosra sütöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!