A székelykáposztához mindig pulyka apróhúst veszek. Nagyon finom vele, viszont egy rémálom a húst megszabadítani attól a hártyától. Van erre valami tippetek hogy könnyebb legyen? Hogyan csináljátok?
Figyelt kérdés
Kész idegbeteg vagyok mire végzek, pedig csak fél kg amit megtisztítok. Vagy mit vásároljak helyette ami pulyka, és ugyanilyen jó lenne benne?2009. okt. 30. 08:07
1/3 anonim válasza:
Ha egyben veszed meg a pulykamellet, akkor könnyebb leszedni. A comb meg nem is hártyás.
2/3 anonim válasza:
Én ezért főzök inkább csirkecomb-filéből szinte mindent. Nincs hártya és nagyon gyorsan megfő.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. okt. 30. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!