Hogy lesz igazán finom a sült libacomb? És mivel csináljátok? A neten már néztem de inkább kipróbált receptekre, valódi tapasztalatokra vagyok kiváncsi.
Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 17:02
1/3 anonim válasza:
Szerintem a libacomb, hasonlóan a csirkéhez sóval ízesítve, natúran lesütve a legfinomabb. Egyszerűen megsütöd a sütőben kb. 100 percig zsír/olaj keverékében. Félúton meg is fordíthatod őket. Így érződik legjobban a liba fenséges íze. Én nem szeretem, de a testvérem miatt, párolt lila káposztát tálalok mellé...
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi már megcsináltam, besózva borsozva megkapattam mindkét felét aztán a tepsiben megpároltam hagymával fokhagymával majd megpirítottam a bőrét miután megpuhult, de kellett neki 3 óra 140 C-os sütőben. Ezen el is csodálkoztam.
2009. nov. 24. 13:18
3/3 anonim válasza:
Igen, azt elfelejtettem írni, hogy sajnos néha kevés a közel 2 óra. Bár a kacsa eddigre meg szokott sülni. Ha az ember nézegeti akkor lehet neki több idő. Akkor jó, de ezt bizonyára te is tudod, ha a csontot ki tudod húzni belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!