Paradicsomos káposztát készítenék, az oldalast tegyem fel előbb főni majd rá a kápi és akkor már nem is kell víz?
Figyelt kérdés
Egybe szeretném. Rántást azért külön edényben kell?2011. febr. 1. 09:31
1/4 anonim válasza:
Én mondjuk külön készítem, sütöm mellé az oldalast, úgy finomabb, mint benne főve, de te tudod. Ha úgy akarod csinálni, természetesen előbb az oldalast tedd oda főzni, mert később puhul meg, mint a káposzta. Én úhy szoktam, hogy kevés vízben felteszem főzni a káposztát, teszek bele egy kis fej hagymát, és paradicsom ívólét, vagy sűrített paradicsomot. Sózom, borsozom és egy kis köménymaggal ízesítem. Ha megfőtt a káposzta, berántom.
2/4 anonim válasza:
Először az oldalast kell feltenni vízben (félig-meddig megfőzni). Utána belerakom a káposztát és a végén rántást készítek, bele a paradicsomlé (vagy konzerv). Összefőzni.
3/4 anonim válasza:
Ezt a módszert nálunk lucskos káposztának hivják.
4/4 A kérdező kommentje:
No, nem is volt olyan nehéz és hasonló lett mint a menzás, bár arra alig emlékszem. A húst először icipicit lepirítottam, csontostul. Majd felöntöttem kevés vízzel, félig meddig megfőtt, bele a káposzta és külön edényben elkészítettem a süriparis rántást.
2011. febr. 6. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!