A csicseriborsó főzelék íze a borsófőzelékhez vagy a babfőzelékhez hasonlít inkább? Ugyanúgy kell készíteni, mint pl. a babfőzeléket?
Figyelt kérdés
2011. márc. 26. 10:29
1/1 anonim válasza:
Egyikhez sem, inkább úgy tudnám mondani, ha választani kellene mihez hasonlít, talán a pörköletlen mogyoróhoz, ha konzerben veszed akkor pár perc főzés elég neki, ha zacskós akkor előtte legalább egy éjszakáig áztasd vízbe mert amúgy sose fő meg:)a legjobb levesnek, meg salátának, a saliba nem kell más, csak főtt vagy konzerv csicseriborsó, pici olaj elkeverve , sóval, citromlével, petrezselyemmel , vízzel és ezzel leöntve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!