Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Marhahúst hogyan kell puhára...

Marhahúst hogyan kell puhára párolni?

Figyelt kérdés
Hétvégén levest készítettem, 3 órát főtt a marhalábszár, mégis olyan volt mint a cipőtalp. Így most vadast sem merek főzni, pedig nagyon szeretjük.
2009. jan. 28. 23:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Csak nyugalom,ha nagyon nem puhul,akkor szórj a levesbe egy pici szódabikarbónát,de még jobb,ha főzés előtt beszórod vele a husit,mintha sóznád,állni hagyod olyan fél órát,utána több léről leöblíted,állni hagyod hideg vízben,és voilá,porhanyósra fő.

A vadakat én pácolni szoktam,az mindig bejön,egy éjszakát ha áll a páclében már nyerő,bár a boltban vásárolt pácokkal én hadilábon állok,szeretem magam készíteni:)

2009. febr. 18. 11:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:

Húúú, köszönöm a választ, már nem is reménykedtem a segítségben! Feltétlenül kipróbálom amit írtál.

Esetleg kérhetek tőled pác recepteket?

2009. febr. 18. 17:42

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!