Marhahúst hogyan kell puhára párolni?
Figyelt kérdés
Hétvégén levest készítettem, 3 órát főtt a marhalábszár, mégis olyan volt mint a cipőtalp. Így most vadast sem merek főzni, pedig nagyon szeretjük.2009. jan. 28. 23:27
1/2 anonim válasza:
Csak nyugalom,ha nagyon nem puhul,akkor szórj a levesbe egy pici szódabikarbónát,de még jobb,ha főzés előtt beszórod vele a husit,mintha sóznád,állni hagyod olyan fél órát,utána több léről leöblíted,állni hagyod hideg vízben,és voilá,porhanyósra fő.
A vadakat én pácolni szoktam,az mindig bejön,egy éjszakát ha áll a páclében már nyerő,bár a boltban vásárolt pácokkal én hadilábon állok,szeretem magam készíteni:)
2/2 A kérdező kommentje:
Húúú, köszönöm a választ, már nem is reménykedtem a segítségben! Feltétlenül kipróbálom amit írtál.
Esetleg kérhetek tőled pác recepteket?
2009. febr. 18. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!