Marhahúst hogy kell kisütni?
Figyelt kérdés
Kloffolni kell? Milyen vastag legyen a szelet? Mibe és meddig kell pácolni? Kislángon vagy hirtelen? Mennyi ideig? Nemrég 1.5 óráig sütöttem míg megpuhult, nem sok az egy kicsit?2011. júl. 17. 08:43
1/7 anonim válasza:
Minnél továdd sütöd annál keményebb lesz.
2/7 anonim válasza:
bevallom, nekem nem megy. soha életemben nem sikerült még puha, omlós marhaszeletet sütni, igaz nem is gyakran vállalkoztam rá.
nekem mindig rágós lett, vagy kemény, mint a cipőtalp.
le is mondtam róla, maradok a marhapörköltnél:))
azért figyelem a válaszokat, hátha, valaki jó tippet ad..
3/7 doboszoli válasza:
Milyen része a jámbor állatnak?
4/7 A kérdező kommentje:
Igazából minden süthető részére kíváncsi lennék.
Bevallom, azt sem tudtam hogy másképp kell a részeket pácolni, sütni.
2011. júl. 17. 21:28
5/7 anonim válasza:
Igen, klopfold ki, sózd be, majd 2-3 napig tedd pácba:
olaj, mustár, szemes bors, babérlevél keverékbe. Ha neylon zacsiba teszed, és "amikor arrajársz" (=benyúlsz a hűtőbe) egy kicsit összerázod. Persze a zacsik belerakhatod valami tálba, ha valahol lyukas, ne csöpögjön szét.
Átpuhul, ízletes lesz, bő forró zsírban hirtelen süsd ki.
6/7 anonim válasza:
Sót nem szabad a pácba tenni, mert elvonja a húsból a nedvességet, és kemény marad.
7/7 anonim válasza:
így igaz! Sózni csak akkor szabad, ha puhára akarod párolni a húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!