Mindenesetben megkeményszik a tortán a fondant? Akármilyen puhára gyúrtam, akkor is?
Figyelt kérdés
Nem lehet olyanra megcsinálni,h puha,rugalmas maradjon?Vagy alapból ilyennek kell lennie a masszának (végülis porcukor a 90%-a,de hátha elrontottam vmit).
Délután fejeztem be a tortát,és mostanra olyan kemény lett.Félek,h holnapra az alkalomra tönkremegy.Vagy nem lesz semmi baja?
Köszi mindenféle tanácsot,tippet,ötletet.
Szép estét.
2011. júl. 6. 22:55
1/1 anonim válasza:
Megkeményedik. Semmi baja nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!