én egy kis pattanásszerű hangot hallottam, amikor megrepedt a magzatburok. De a lényeg, hogy a magzatvíz nem áll el, nem tudod elállítani, mint a pisit. szóval elég feltűnő.
2011. márc. 3. 21:20
2/12 anonim válasza:
Egész biztos,h. észreveszed, annyira bőséges lesz. Az azonban, h. az elsőnél nem folyt el, egyáltalán nem biztosíték arra, h. most sem fog! Minden szülés más és más!
2011. márc. 3. 21:30
3/12 anonim válasza:
Nekem csak szivárogni kezdett, bevallom, először azt hittem, a vizeletem csepeg :=), éppen elég beteg voltam, sokat köhögtem, tüsszögtem. Aztán, amikor pisilés után is folyamatosan éreztem, azt hittem, erősebb a folyásom, valahogy eszembe sem jutott, hogy ez a magzatvíz is lehet, én végig olyan zubogó ömlésre számítottam :=). Így aztán nem is mentünk kórházba, csak betettem betétet és még vígan otthon töltöttem néhány napot, amíg elkezdődtek a fájásaim. A kórházban így is burkot repesztettek, és még akkor is jött ki magzatvíz :=).
2011. márc. 3. 21:31
4/12 anonim válasza:
én is mintha kis pukkanást éreztem volna a hasamnál.
meg tudod milyen?nem olyan érzés, mint mikor a pisi jön ki, hanem inkább mikor mensizel és egyszer "nagyobb löket" jön ki.olyanhoz tudom hasonlítani.
2011. márc. 3. 21:37
5/12 anonim válasza:
Szerintem ezt nem lehet nem észrevenni, nekem nem volt hang, csak egyszerűen elkezdett folyni de annyi hogy a betétek se bírták az iramot:)
2011. márc. 3. 21:44
6/12 A kérdező kommentje:
Mivel nem volt még benne részem,így nem is gondoltam,h ilyen nagy mennyiségről beszélünk.... :))
Huu,akkor biztos észre fogom venni,ha elfolyik. :)
Köszi
2011. márc. 3. 21:59
7/12 anonim válasza:
Nálam éjjel kezdett szivárogni a magzatvíz, mikor kimentem WC-re. Vékony sugárban folyt, néha elállt, de mikor fel akartam kelni a WC-ről mindig újra kezdődött. Így tettem betétet és úgy mentünk a kórházba. Kb. másfél óra múlva értünk oda. Mikor aztán kiszálltam a kocsiból a betét már nem bírta, a nadrágom és a lábam közt lévő törölköző sem. Csak úgy ömlött, mintha dézsából öntenék. Szó szerint húztam a csíkot magam után. Legalább egy fél órát folyt még, igaz nem végig ilyen mennyiségben. Szerintem ha igazán folyik tutira észre fogod venni. Bár azért drukkolok érted, hogy ne folyjon el. Azt mondják könnyebb a baba útja, ha nem folyik el a víz előre.
2011. márc. 3. 22:12
8/12 anonim válasza:
sajnos nem minden esetben egyértelmű, lehet csak csepegés is, ha a baba fekvére folytán elállja az utat, és én már hallottam, olyanról, h egyáltalán nem tűnt fel egy nőnek, meg zuhanyzott. Nagyon kell figyelni, mert nagy a fertőzés veszélye, ha már nem ép a magzatburok
2011. márc. 4. 12:15
9/12 anonim válasza:
Nekem véres volt a tágulás miatt. Szóval én észrevettem.
2011. márc. 4. 13:22
10/12 anonim válasza:
Biztos, hogy észre fogod venni!
Nekem mikor felkeltem az ágyból, és kimentem wc-re, végig ömlött a folyosón. Mire beértünk a kórhába, már egy vastagf betét teljesen átázott. Ez nem úgy van, hogy elfolyik, aztán elfogy, hanem folyton termelődik, amíg meg nem szülsz, tehát utána is folyik egyfolytában, ha már elfolyt, akkor is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!