A nyákdugó távozása után mennyivel szültetek? És ez mindenesetben véres?
nekem a magzatvíz elfolyása közben távozott.
de tudok olyat, aki 2 héttel utána szült csak.
nem minden esetben véres, inkább rózsaszínes.
a magzatvizet nem lehet összekeverni a folyással, mert a magzatvíz folyamatosan szivárog és színtelen, szagtalan.
tehát ha állsz, folyik a combodon :)
mert? elfolyt??
1 nappal rá. Nem volt véres. És igen, nálam 2 vizsgálatot csináltak és nem vették észre, hogy szivárog, hát a mai napig nem tudom mikor folyt el a magzatvizem...
Erős folyás volt, jóslókkal. Mintha becsurgott volna a pisi, már bocs. Gyógyszertárban a lakmusz papír kimutatja, nem tudom, hogy kell használni, csak mondták utólag.
Ha van a folyás mellett jóslód, érdemes bemenni, hogy megnézzenek.
Nekem egyik este erősebb méhösszehúzódásokat követően távozott a nyákdugó, kis véres csíkkal egy sűrűbb nyákos vmi volt. Szülés másnap hajnalban indult be, rendszeres méhösszehúzódásokkal kezdődött.
Én úgy tudom, hogy a magzatvíz ha elkezd szivárogni, akkor folyamatosan távozik, egy sugárban általában (többnyire nem úgy mint a filmekben, hogy egyszerre nagy mennyiség kiömlik), szerintem folyással nem lehet összekeverni.
3 és fél héttel előbb távozott a nyáákdugó, majd szülésig 1 ujjnyira nyitva volt a méhszáj. (Halványrózsaszín volt a nyák)
Szerintem nem lehet összekeverni, más az állaga. Nekem felső burokrepedésem volt a szülés megindulása előtt, ez azt jelenti, hogy 14 órán keresztül szivárgott, csak a legvégén folyt el. Ahogy megrepedt, elkezdődtek a fájások.
Sok sikert a szüléshez!
Az vagyok, akinek sikerült összekeverni. Vagyis nagyon különös a dolog, mert dokim megvizsgált, miután mondtam, hogy folyásom van. Vett mintát és elküldte. /Köszi/ Aztán csak folyt, egyre erősebben, a tisztasági betétet átáztatta. Bementem este a szülészetre, ahol egy nem túl kellemes vizsgálat után egy doki megállapította, hogy vizelettartási gondjaim vannak. /:-S/ Hazaküldött, majd őrült fájásokra ébredtem, 2-3 percesekre. Persze kórház. A dokim azt mondta, hogy nem igaz, hogy nem vették észre, hogy folyik a magzatvíz /a szülésznővel balhézott, aki este bent volt/, tök "száraz" voltam, víz már sehol. Aztán kb fél óra múlva meg is szültem. Nem nagyon tiszta a dolog....
Annyit tudok, hogy kb 26 órát folydogáltam, meg fájdogáltam. Aztán másnap a doki aki megvizsgált este, a "pisis", azt mondta, hogy sorry, ő azt hitte, hogy csak hiszti, hisz a vizsgálat nem mutatott ki semmit...:-/
Szóval vannak esetek, amikor így alakulnak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!