Mit tudtok Dr panka Tiborról, vagy szültetek már Dr. Panka Tibornál? Ha igen mi a véleménye róla, és mik voltak az elvárásai?
én egyszer voltam nála uh vizsgálaton, ő állapitotta meg a terhességemet-de végül nem ő lett a fogadott orvosom.
akkor nagyon kedves, készséges volt velem. én hallottam már róla jót is, de sajnos rosszat is...
az egyik ismerősöm 8hónapja szült nála.az orvos elutazni készült, a barátnőm 37hetesen volt nála vizsgálaton, ami nagyon fájt neki, "megtekerte". alig birt hazamenni és érezteh vmi nem ok otthon ezért visszamentek a korházba, megvizsgálták-látták mi van, kérdezték h van e orvosa s ki-mondta h a Panka erre a nővérke(v nem is tudom ki pontosan) állitolag azt mondta h hát igen, a Panka szokott ilyent csinálni, h nála legyen a szülés(vagy akkor mikor épp ügyel stb)..
no ha ez igaz(s nem feltételezem h kamuzott az ismerősöm) akkor nagyon gáznak találom....
de biztos van aki csak jót tud mondani rola...
ha beirod a gugliba h nőgyógyász pécs forum v hasonlót akkor sok oldalt dob ki, ahol olvashatsz tapasztalatokat-véleményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!