Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mindenesetben észre lehet...

Mindenesetben észre lehet venni, ha elmegy a magzatvíz? Mi van, ha éppen zuhanyzom, vagy pisilek, akkor hogy veszem észre?

Figyelt kérdés

Főleg a fürdés érdekel,meg mondjuk a pisilés?

Nálatok hogy volt,észrevettétek,h folyik a magzatvíz?

Első szülésemnél nem folyt el,így nem tudom milyen lehet.

Ha az elsőnél nem folyt el,akkor most a 2.-nál sem fog valószínűleg?

Köszi a válaszokat.

38 hkm

2011. márc. 3. 21:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én is ettől féltem, hogy majd nem veszem észre. :) De tényleg nem lehet nem észre venni! Én feküdtem, mikor elfolyt, vagyis nem is nagyon folyt, mint később láttam,nagyon kicsit lett vizes az ágy, de lehet érezni, mint mikor a menstruációkor nagyon erősen megindul a vér. Én nem hallottam pattanást, mert már aludni készültem, félálomban voltam. De utána is ömlött a víz belőlem, csak álltam és folyt. Ne aggódj, észreveszed még ha kádfürdőt veszel is! ;)

Boldog babavárást és babázást!

2011. márc. 4. 15:37
 12/12 anonim válasza:

Bocsi,hogy ebbe a kérdésbe írok,de a feleségemnek most volt egy "pattanó hang" és kifolyt 1-2 deci víz..pisilés közben és után is csorgott kicsit, de most már csak szivárog. Felhívtuk a szülésznőt,ő azt mondta hogy tegyen be egy betétet,és fél óra múlva hívjuk fel,átázott e.

Ilyenkor mit kell tennünk szerintetek? Fájásokat nem érez egyáltalán. Egy picit lehet érezni a hasnál,ahol pattant, minimális fájdalmat,de ezek bizti nem fájások. Szerintetek fogok ma éjjel szülni?? Köszi a gyors válaszokat!!

2011. márc. 4. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!