Gőz fölött tényleg megkeményszik a hab?
Figyelt kérdés
citromvarázst szeretnék csinálni de a habverőm felmondta a szolgálatot.... olvastam h gőz fölött is megkeményszik ez igaz?2011. jún. 28. 14:08
1/2 anonim válasza:
Van egyfajta hab, főtt habnak nevezik, ami tojás fehérjéből, porcukorból és 1-2 csepp ecetből készül, úgy, hogy egy forró vízzel teli edény felett vered habverővel, és ez a süti díszítése után is szép kemény marad, napok múlva sem esik össze, hanem csak habcsók-szerűre szárad.
De magától semmiféle hab nem fog neked gőz felett felmenni. Csak ha valamilyen habverőt használsz.
2/2 anonim válasza:
Ha nincs habverőd, megteszi a villa is, én sokszor verek fel tojáshabot villával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!