Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gomba puhára főzése, de...

Gomba puhára főzése, de hogyan? Sűtő?!

Figyelt kérdés
Tavalyi fagyasztott gombáról van szó, ami azt hoszem me volt lobbasztva és úgy volt lefagyasztva. A gond csak az, hogy annyira rágós akármennyit főzőm. A múltkor is a kuktába főztem vagy 3 órán keresztül, de nem volt akkor se rendesen megpuhulva. Most gondoltam, hogy fóliába a s ütőbe probáljam meg. Mit szóltok? Vagy valmi más ötlet amitől puhulna.
2010. febr. 4. 08:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem kedves kommentelő az kuka blúz az a gomba! Mert a fagyasztott gomba, amint kiolvad elveszti azt a víztartalmat is ami alapból benne van, és csak összeaszalodik meg megkeményedik.
2010. febr. 4. 09:17
 2/14 A kérdező kommentje:
Nah persze! Érdekes vagy azért. Most akkor értsem úgy h senki de senki nem szokta lefagyasztani a gombát éppen azok az okok miatt amit felsoroltál?? Jah és vessem a kukéba?!
2010. febr. 4. 09:20
 3/14 A kérdező kommentje:
*kukába...
2010. febr. 4. 09:21
 4/14 anonim válasza:
Én szoktam lefagyasztani gombát, de van valamennyi szavatossága, tehát nem tudom, ezt mikor fagyasztottad le, de túl régit ne használj. A gomba kényes. Na, sosem engedem ki teljesen felhasználáskor, s amikor elrakom, felszelem eleve, de én még nem tapasztaltam, hogy rágós lenne!
2010. febr. 4. 09:29
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem régi annyira, max 4 hós
2010. febr. 4. 09:30
 6/14 anonim ***** válasza:
szia! én is szoktam a gombát lefagyasztani, és ugyanúgy használom fel, mint a frisset. a gombának van egy jellegzetes állománya, szerkezete ami szerintem vajpuha sosem lesz.ahogy dinszteled és kiadja a levét, apránként pótold vízzel, annak jónak kell lennie. és nem 3 óra, hanem kb.30 perc.kóstolgasd és biztos eltalálod azt a pontot, amikor már ehető.Ki ne dobd.
2010. febr. 4. 09:34
 7/14 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, és tényleg nem szabad kiolvasztani,azonnal tedd a zsiradékra és már esik is szét darabokra.
2010. febr. 4. 09:36
 8/14 A kérdező kommentje:
Aham , értem. Köszi a válaszokat
2010. febr. 4. 09:38
 9/14 anonim ***** válasza:
Én nem értem ezt a "lobbasztva" szót.
2010. febr. 4. 10:17
 10/14 anonim ***** válasza:
Jó-jó, de mi az a "lob"? A szó többi részét értem, avval nincs baj.
2010. febr. 4. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!