Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek? Már unok mindent,...

Mit főzzek? Már unok mindent, németben élek.

Figyelt kérdés
sült csirke,brassoi,rántott hus,bakonyi,pörkölt-zöldbabfőzivel... van valami ötleteket,h tudnék vmi ujat változatosat késziteni? már olyan uncsi itt minden. a németetk nem tudják mi a jó kaja. husboltba nem járok,mert itt drága,csak azt veszem ami a boltban van. aprohuson,darláthuson,meg csirkecomb felsőrésszel,ezeken kivül mást nem nagyon lehet kapni. nincsenek olyan olcso dolgok mint otthon. párizsi nincs,virsli 1200ft kg-ja a legolcsobb. ezt most csak ugy irtam.
2014. nov. 20. 18:22
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

A krumpligulyás a "klasszikus" gulyásleves, azt hiszem. A neten keress rá, én ezt találtam:

[link]

2014. dec. 4. 23:22
 22/22 A kérdező kommentje:
Kész lett az első paris húsgombócom. :) én nem szeretem,de párom imádja,úgyhogy muszáj volt főzni.. :)
2014. dec. 4. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!