Mit főzzek? Már unok mindent, németben élek.
Ne legyél már ennyire fantáziátlan! :)
Millió finom kaja van, nem kell csak a hagyományos magyar ételekben gondolkodni.
Csak egy példa, egyszerű, olcsó, és sokkal finomabb, mint ahogy a recept alapján gondolod :) [link]
gombapörkölt, borsópörkölt, paprikáskrumpli, tojásos nokedli, bolognai, milánói, carbonara, rakott krumpli/karfiol/káposzta, rizottó, krémlevesek bármilyen zöldségből, baconbe tekert máj, sajtos csirkemell (csirkemell szeleteket lisztbe, tojásba, reszelt sajtba forgatsz, rétegezed egy tepsiben, öntesz rá tejszínt, amit ízlés szerint fűszerezel, és megsütöd).
most tojásos tésztát próbáltam ki a változatosság kedvéért. :)
a carbonara-n is gondolkozok már h ki kéne próbálni.
borsópörköltet még nem csináltam. a milániói is rendszerek "vendég" nálunk,párom nagyon szereti.rakott káposzta is nemrég volt.a baconba tekert fasirt is nagyon jó,rég csináltam már.ugy szoktam h tojást rakok a belsejébe.
a tejszínes dolgokat nemigen próbáltam még ki,de mostmár itt az ideje mert látom sokan használják..
van botmixerem nemrég vettem,ahhoz képest h hogy oda voltam érte,még semmilyen ételt nem készítettem vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!