Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vettem borju májat. Mindent...

Vettem borju májat. Mindent ugy csináltam, ahogy kell. Só nélkül, hirtelen stb. Igy is kemény lett, mint a cipőtalp. Mit csináltam rosszul?

Figyelt kérdés
2014. okt. 14. 14:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Túlsütötted, a májnak elég 5-10 perc.
2014. okt. 14. 15:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Még annyi sem volt, talán 3 perc, mivel kevés volt.
2014. okt. 14. 15:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A hirtelen sült májat "művészet" eltalálni.

de még megmentheted, mert egy jó házi májkrémet csinálhatsz belőle. ha nincs alatt hagyma, akkor dinsztelj egy fejet. főzz 2-3 keménytojást. A hagymás májat, a tojást daráld le, jól fűszerezd meg, ízlésetek szerint, bors, majoranna, most már sózni is lehet. Bele egy kis mustár és annyi tejföl, hogy kellemesen krémes állagú legyen. puha kenyérrel vagy pirítóssal nagyon finom vacsora lehet még.

Ha sok, kis pixisben le is fagyasztható egy-egy adag belőle.

2014. okt. 14. 15:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Amit borjúként veszel, általában nagyobbacska borjú, régebben szalmarágónak nevezték.
2014. okt. 14. 16:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
45%
Itt is tudathasadásos kérdezővel van dolgunk, egyre ijesztőbb ez.
2014. okt. 14. 16:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!