Vettem borju májat. Mindent ugy csináltam, ahogy kell. Só nélkül, hirtelen stb. Igy is kemény lett, mint a cipőtalp. Mit csináltam rosszul?
Figyelt kérdés
2014. okt. 14. 14:53
1/5 anonim válasza:
Túlsütötted, a májnak elég 5-10 perc.
2/5 anonim válasza:
Még annyi sem volt, talán 3 perc, mivel kevés volt.
3/5 anonim válasza:
A hirtelen sült májat "művészet" eltalálni.
de még megmentheted, mert egy jó házi májkrémet csinálhatsz belőle. ha nincs alatt hagyma, akkor dinsztelj egy fejet. főzz 2-3 keménytojást. A hagymás májat, a tojást daráld le, jól fűszerezd meg, ízlésetek szerint, bors, majoranna, most már sózni is lehet. Bele egy kis mustár és annyi tejföl, hogy kellemesen krémes állagú legyen. puha kenyérrel vagy pirítóssal nagyon finom vacsora lehet még.
Ha sok, kis pixisben le is fagyasztható egy-egy adag belőle.
4/5 anonim válasza:
Amit borjúként veszel, általában nagyobbacska borjú, régebben szalmarágónak nevezték.
5/5 anonim válasza:
Itt is tudathasadásos kérdezővel van dolgunk, egyre ijesztőbb ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!