Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Zöldbabfőzeléket főznék, de...

Zöldbabfőzeléket főznék, de úgy, ahogy a palóclevest kell készíteni, tehát pörkölt alapon (hús nélkül). Buta ötlet?

Figyelt kérdés
most valahogy nem kívánom a zöldbabfőzelék kapros ízét, de palóclevest szívesen ennék,viszont nincs pörköltnek való húsom. így hagymás paprikás alapra csak a babot tenném,majd habarnám, feltétnek pedig egész nyulat sütnék rá. hü*lye ötlet ez?

#zöldbabfőzelék másképp
2014. jún. 30. 12:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem. Sima tejfölös zöldbab leves.
2014. jún. 30. 12:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem nem rossz otlet
2014. jún. 30. 12:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
Amit mi nagyon szeretünk ! Kockázott baconnal főzőm a zöldbabfőzeléket.
2014. jún. 30. 13:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
Felénk mindig így szokták, viszont kaprot soha nem szoktunk zöldbabhoz használni.
2014. jún. 30. 13:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi :) bacon igaz nincs itthon,de jó füstölt szalonna zsírján dinszteltem a hagymát :)
2014. jún. 30. 13:12
 6/8 anonim ***** válasza:

És miért nem a nyúlhúst rakod fel pörköltnek, és úgy csinálod a palócgulyást ? Szerintem sokkal kézenfekvőbb és egyszerűbb lenne.

Pörköltalap, ahogy kell, és rá a nyúl feldarabolva, majd, ha már puha , bele a répa, zöldbab... stb.

2014. jún. 30. 13:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 A kérdező kommentje:
mert a nyuszi ugye csontos és a drága uramnak macerás úgy munkába vinni az ételt,h. utána fürdeni kell :) ha pedig csak lesütöm,akkor kicsontozva tudom neki adni a főzelékre.
2014. jún. 30. 13:34
 8/8 anonim ***** válasza:
No igen, ez is egy szempont :)
2014. jún. 30. 18:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!