Zöldbabfőzeléket főznék, de úgy, ahogy a palóclevest kell készíteni, tehát pörkölt alapon (hús nélkül). Buta ötlet?
Figyelt kérdés
most valahogy nem kívánom a zöldbabfőzelék kapros ízét, de palóclevest szívesen ennék,viszont nincs pörköltnek való húsom. így hagymás paprikás alapra csak a babot tenném,majd habarnám, feltétnek pedig egész nyulat sütnék rá. hü*lye ötlet ez?#zöldbabfőzelék másképp
2014. jún. 30. 12:40
1/8 anonim válasza:
Nem. Sima tejfölös zöldbab leves.
3/8 anonim válasza:
Amit mi nagyon szeretünk ! Kockázott baconnal főzőm a zöldbabfőzeléket.
4/8 anonim válasza:
Felénk mindig így szokták, viszont kaprot soha nem szoktunk zöldbabhoz használni.
5/8 A kérdező kommentje:
köszi :) bacon igaz nincs itthon,de jó füstölt szalonna zsírján dinszteltem a hagymát :)
2014. jún. 30. 13:12
6/8 anonim válasza:
És miért nem a nyúlhúst rakod fel pörköltnek, és úgy csinálod a palócgulyást ? Szerintem sokkal kézenfekvőbb és egyszerűbb lenne.
Pörköltalap, ahogy kell, és rá a nyúl feldarabolva, majd, ha már puha , bele a répa, zöldbab... stb.
7/8 A kérdező kommentje:
mert a nyuszi ugye csontos és a drága uramnak macerás úgy munkába vinni az ételt,h. utána fürdeni kell :) ha pedig csak lesütöm,akkor kicsontozva tudom neki adni a főzelékre.
2014. jún. 30. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!