Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mennyi piros aranyat tegyek a...

Mennyi piros aranyat tegyek a pörköltbe?

Figyelt kérdés

2014. jún. 30. 10:00
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Egy evőkanálnyi mehet egy kiló húshoz.
2014. jún. 30. 10:06
 2/9 anonim ***** válasza:
59%
Semennyit! A pörkölt nem kivánja a mü dolgokat. Elég a só, piros paprika - zöldpaprika paradicsom. Lehet bors, és fokhagyma, de pirosarany, gulyás krém nem!
2014. jún. 30. 10:07
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
Így is vigyázz a plusz sózással, mert a pirosarany nagyon sós.De ki is hagyhatod, ha egy friss paprikát-paradicsomot főzöl bele a szaftba.A paradicsom héját lehúzva összevágni apróra a paprikát szeletekre , majd apróra vágni. teljesen elfő a szaftban is nagyon jó ízt ad a pörköltnek.
2014. jún. 30. 10:10
 4/9 anonim ***** válasza:
31%
kellemes keserű aromát kölcsönöz majd az ételnek, ha szereted...
2014. jún. 30. 10:13
 5/9 anonim ***** válasza:
82%

Én egy kiló húshoz kb egy evőkanálnyit szoktam, de pontosat nem tudok én sem mondani, mert nem méregetem ki, csak belenyomok érzésre, amennyi gondolok.

Sót kicsit kevesebbet tegyél bele.

2014. jún. 30. 10:27
 6/9 A kérdező kommentje:
azért teszek piros aranyat bele mert nincs itthon piros paprika , nagyon köszönöm mindenkinek :) !
2014. jún. 30. 10:38
 7/9 anonim ***** válasza:
53%
ne haragudj . de a pirosarany nem jó a füszer paprika helyetesitésére. A pirosarany csak + ízt ad neki.
2014. jún. 30. 10:53
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
Egyrészt fölösleges bele a pirosarany (nem mondom, hogy akkora bűn, mint a delikát, de fölösleges), ellenben a porpaprikát egész garantáltan nem helyettesíti.
2014. jún. 30. 12:27
 9/9 anonim ***** válasza:
73%
A szükség néha törvényt bont...a kérdező azért kérdezte, hogy mennyit, mert, mint megtudtuk, csak pirosarany áll a rendelkezésére perpillanat...
2014. jún. 30. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!