Mennyi piros aranyat tegyek a pörköltbe?
Figyelt kérdés
2014. jún. 30. 10:00
1/9 anonim válasza:
Egy evőkanálnyi mehet egy kiló húshoz.
2/9 anonim válasza:
Semennyit! A pörkölt nem kivánja a mü dolgokat. Elég a só, piros paprika - zöldpaprika paradicsom. Lehet bors, és fokhagyma, de pirosarany, gulyás krém nem!
3/9 anonim válasza:
Így is vigyázz a plusz sózással, mert a pirosarany nagyon sós.De ki is hagyhatod, ha egy friss paprikát-paradicsomot főzöl bele a szaftba.A paradicsom héját lehúzva összevágni apróra a paprikát szeletekre , majd apróra vágni. teljesen elfő a szaftban is nagyon jó ízt ad a pörköltnek.
4/9 anonim válasza:
kellemes keserű aromát kölcsönöz majd az ételnek, ha szereted...
5/9 anonim válasza:
Én egy kiló húshoz kb egy evőkanálnyit szoktam, de pontosat nem tudok én sem mondani, mert nem méregetem ki, csak belenyomok érzésre, amennyi gondolok.
Sót kicsit kevesebbet tegyél bele.
6/9 A kérdező kommentje:
azért teszek piros aranyat bele mert nincs itthon piros paprika , nagyon köszönöm mindenkinek :) !
2014. jún. 30. 10:38
7/9 anonim válasza:
ne haragudj . de a pirosarany nem jó a füszer paprika helyetesitésére. A pirosarany csak + ízt ad neki.
8/9 anonim válasza:
Egyrészt fölösleges bele a pirosarany (nem mondom, hogy akkora bűn, mint a delikát, de fölösleges), ellenben a porpaprikát egész garantáltan nem helyettesíti.
9/9 anonim válasza:
A szükség néha törvényt bont...a kérdező azért kérdezte, hogy mennyit, mert, mint megtudtuk, csak pirosarany áll a rendelkezésére perpillanat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!