Mitől lehet a frissen főzött lecsó savanyú? Hogyan lehet segíteni rajta? Cukor+só+piros arany csak halványított az ízén
Figyelt kérdés
2014. jan. 8. 23:46
2/4 anonim válasza:
A pirosarany is sós és a plusz só csak erősíti a savanyú ízt. Csak cukor a paradicsomba semmi más. só csak annyi, amennyi feltétlen szükséges, hogy ízletes legyen.A pirosarany messze elviszi a lecsó valódi ízét, zamatát.
3/4 anonim válasza:
Az éretlen paradicsomtól lehet savanyu. Férjem szokott bele tenni egy kis kecsöpöt, az cukros is, és van egy kis jó füszerezése is. Plusz bors, fokhagyma.
4/4 anonim válasza:
A paradicsomtól, idén nagyon savanyúak a paradicsomok, nekem még a cukor sem segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!