Borsó ragú leves nálatok piros vagy fehér?
Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 15:21
1/4 anonim válasza:
Ha arra gondolsz, hogy zöldborsó leves valami apró hussal, akkor piros.
2/4 anonim válasza:
Hangulatfüggő, valamikor piros, valamikor fehér.
3/4 anonim válasza:
Az én családom pirosan, a férjemé fehéren főzi, így nálunk kompromisszumként egyszer ilyen, egyszer olyan:)
Finom mindkettő:)
4/4 anonim válasza:
Nálunk borsóleves hússal vagy húsnélkül piros, vékonyka rántással.
A raguleves, amibe van hús, zöldség, borsó, gomba,- az, ha simán csinálom úgy néz ki a leve, mint a húslevesnek, tehát semmilyen cucc nem kerül bele
ha ugyanez tárkonyos, akkor a kevés tejföltől értelemszerűen fehéres-opálos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!