Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Borsó ragú leves nálatok...

Borsó ragú leves nálatok piros vagy fehér?

Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 15:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha arra gondolsz, hogy zöldborsó leves valami apró hussal, akkor piros.
2014. febr. 10. 15:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hangulatfüggő, valamikor piros, valamikor fehér.
2014. febr. 10. 15:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Az én családom pirosan, a férjemé fehéren főzi, így nálunk kompromisszumként egyszer ilyen, egyszer olyan:)


Finom mindkettő:)

2014. febr. 10. 15:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Nálunk borsóleves hússal vagy húsnélkül piros, vékonyka rántással.

A raguleves, amibe van hús, zöldség, borsó, gomba,- az, ha simán csinálom úgy néz ki a leve, mint a húslevesnek, tehát semmilyen cucc nem kerül bele

ha ugyanez tárkonyos, akkor a kevés tejföltől értelemszerűen fehéres-opálos.

2014. febr. 10. 16:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!