Láttatok már olyan paradicsomot, ami kívülről szép piros, de belül a magjai, illetve a leve is zöld?
Figyelt kérdés
Lehet adni ezt pici gyereknek is, nincs baja ennek a paradicsomnak?2014. jún. 14. 16:06
1/12 anonim válasza:
Semmi baja nincs csak savanyú még. tedd egy pár napra ablakba, ahol a nap éri, és szépen beérik.
2/12 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, amíg meg nem kóstoltam, de finom érett, ezért nem értem.
2014. jún. 14. 16:14
3/12 anonim válasza:
Ilyenkor már napról-napra csökken a paradicsom ára, ezért megéri ÉRÉSGYORSÍTÓT alkalmazni. Az így kezelt paradicsom kívül piros, belül zöld. Ha ezt "egészséges"-nek tartjátok, egyétek, és etessétek a gyerekkel!
4/12 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, ezzel most jól rámijesztettél. Már ott rotyog a tűzhelyen a lecsó :-( A piacon vettem a paradicsomot és direkt nem a kereskedőktől, hanem egy őstermelőnek kinéző öregasszonytól...
2014. jún. 14. 16:43
5/12 anonim válasza:
Ezek az érésgyorsítók (általában) nem mérgek, engem pl. nem is különösebben zavarnak, de nem vásárolok ilyenkor piacon, mert pont az ilyen őstermelő szerű néniknek éri meg leginkább az alkalmazásuk.
6/12 anonim válasza:
Nincs benne semmi méreganyag, ne aggódj. a néni egy kicsit korábban szedte le ennyi. fogalma sincs szegénynek mi az az érésgyorsító...
8/12 anonim válasza:
Semmi baja. Csak korán szedték le. Egyébként ez csak a hazai fajtáknál jellemző. Nem lehet baja.
9/12 anonim válasza:
Nem hazai fajtáknál, hazai termelőknél!
10/12 anonim válasza:
57 %-os fogd már be...Ami az okoskodást illeti élen jársz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!