Mi a borsó főzelék, és borsó pörkölt között?
Figyelt kérdés
2014. máj. 28. 15:34
1/1 anonim válasza:
Az egyik főzelék, a másik pörkölt :D
A főzelék általában fehér és tejjel, vagy valamilyen habarással, világos rántással készül, ki hogyan szokta, szereti.
a borsópörköltet, akárcsak a húsokat, zsiradékon dinsztelt hagymára tesszük, pirospaprikával színezzük, ízlés szerint fűszerezzük.
sűrű szaftot hagyunk alatta, de vannak akik ezt is behabarják tejföllel. teljesen ízlés dolga.
a pörkölthöz rizs, vagy tésztaköret illik leginkább.
röviden ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!