A főzelékfélékbe tesztek-e pirospaprikát? A mi családunkban minden főzelék "fehér" volt, és isteni finom, a férjem nem hajlandó megenni, ha nem pörkölt alapon, hagymás-pirospaprikás alapon készült.
Figyelt kérdés
2012. szept. 30. 12:40
1/11 anonim válasza:
Maximum a lencse- és tarkababfőzelékben teszek pirospaprikát. de abba is csak paprikát, és nem pörköltalapra megy a főzelék.
2/11 anonim válasza:
Anyuéknál és anyósoméknál szinte minden főzelékben van pirospaprika, de én nagymamám (és a menza :D) főzelékét szerettem, ami fehér volt. Mármint megeszem a piros-narancssárgát is, de a paprika nélkülit jobban szeretem. Itthon, ha én főzök főzeléket, kompromisszumos megoldásként csak egy kevés paprikát teszek bele, mert párom viszont azzal preferálja inkább. :)
3/11 anonim válasza:
A fehérre szavazok, ha a párom a paprikásat szeretné, külön készíteném el. Ő is egye úgy, ahogyan szereti. Otthon a törtkrumplival csináljuk így, apum zsírral és hagymával szereti, mi tejföllel és vajjal.
4/11 anonim válasza:
Mindet fehéren készítem, még a törtkrumplit is! :))))
5/11 anonim válasza:
mi csak hagymás-pirospaprikás főzelékeket eszünk, a fehér főzelékektől egyenesen undorodom, és így van ezzel az egész család. mi így szoktuk meg.
6/11 anonim válasza:
Több főzeléket is paprikásan főzök. De a rántásba csak paprikát teszek, hagymát nem, mert a legtöbb főzelékhez nem illik.
7/11 anonim válasza:
Nálunk fehér a főzelék, és liszttel-tejjel habarjuk, pároméknál pedig a paprikás rántás a szokás. Bevallom, nem bírnám így megenni, pedig nyitott vagyok az új dolgokra, de ezt egyszerűen nem tudja befogadni a gyomrom.
8/11 anonim válasza:
hagymát kevéshez, de azt is inkább belefőzöm a zöldséggel pl paradicsomoskáposzta.
de szinte minden főzeléket egy halvány, pirospaprikás rántással sűrítek be.
el nem tudnék képzelni fehér zöldbabfőzeléket...
9/11 anonim válasza:
Fehéren csakis.
Párom anyja viszont paprikásan mindent.
szerencsére fehéren jobban izlik páromnak (pedig felajánlottam hogy csinálom neki paprikásan)
10/11 anonim válasza:
Paprikás rántással készítem a legtöbb főzeléket,de hagyímát nem teszek bele,mert a legtöbbe nem illik.Nem teszek pirospaprikát pl. a zöldborsó főzelékbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!