Hogy csinálhatnék maradék pörköltből hortobágyi húsos palacsintának lévő "szószt"?
Figyelt kérdés
Tudom, le van írva neten, de nem világos :D Tekintve, hogy kezdő vagyok, nem lep meg senkit :DD
Szóval, valaki lesz olyan aranyos, és leírja nekem gyorsan, hogy is készül? :)
17/L
2012. máj. 15. 14:34
1/6 anonim válasza:
Vagy húsdarálón ledarálod, vagy nagyon apróra felvágod a húst a pöriben, teszel bele egy kis tejfölt, és mehet a palacsintára, s be a sütőbe.
2/6 anonim válasza:
Ledarálod a pörköltet fele szafttal szoktam, teszel bele tejfölt, ezzel megtöltöd a palacsintát és vagy csupaszon leöntöd a másik fele szafttal, amibe szintén tejfölt teszel, vagy előtte bepanírozod és kisütöd, mint a rántott húst, és utána jön rá a szaft, én ez utóbbit jobban szeretem.
3/6 anonim válasza:
Ha nem elég sűrű a pörköltszaft, akkor a tejfölt keverd el kevés liszttel és ezzel habard be a pörkölt szaftot.
4/6 anonim válasza:
A pörköltet a szaft egy részével együtt ledarálod és tejföllel ízesíted, ezt töltöd be a sós palacsintákba. A maradék szaftba kevés lisztet keversz és szintén tejfölt a végén, felforralod és az adja a palacsinták szaftját.
5/6 anonim válasza:
A hortobágyi palacsintát nem szokták panírozni és olajban kisütni. Az már egy másmilyen étel.
Előttem már leírták,hogy a szaftot tejföllel keverd el,és azzal öntsd le az edénybe egymás mellé tett,megtöltött palacsintákat,és a sütőben süsd át.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ, emberek! :)) :D
2012. máj. 15. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!